عکس الهام نامی در جیران نکته: مثبت باشید

در گذشته مکاتباتی بین زرتشتیان ایران و هند صورت گرفتهاست که بخشی از این نامهها بین دستوران زرتشتی ساکن روستاهای شریفآباد و ترک آباد اردکان با زرتشتیان هند بودهاست. پوریا همچنین پایهگذار سبکِ نوی در نمایشنامهنویسی ایران است؛ سبکی با زبان آهنگین و درونمایهای برآمده از تاریخ و فرهنگ ایران. خرم همچنین الهام بخش بسیاری از نقاشیها، کارهای موسیقایی (شامل سمفونی شماره ۱۳ یوزف هایدن)، اُپرایی از دنیس سیشینسکی، نمایشنامهها و بسیاری از رمانها به زبانهای اوکراینی، انگلیسی، فرانسوی و آلمانی میباشد. بسیاری از ویژگیهای سیاره ونوس از نام زنان و الهههای نامدار الهام گرفتهاست. با توجه به جایگاه و اهمیت شریفآباد است بیوگرافی الهام نامی که مری بویس نویسنده شهیر انگلیسی عنوان کتاب خود را با الهام از آن «دژ تسخیرناپذیر زرتشتی» گذاشتهاست، تصویر زنده و صمیمانهای که بویس از زندگی ساده و عمیقاً راستدلانه و آیینوندانهٔ روستاییان زرتشتی شریفآباد ارایه میدهد… شریفآباد اردکان روستایی در حاشیه جنوب شرقی اردکان و در اقلیمی گرم و خشک است که عبور قنات ۱۰۰۰ساله قطب آباد از وسط این روستا به آن طراوت و تازگی خاصی دادهاست.در یک طرف شریفآباد بافت تاریخی خانههای زرتشتیان و در طرف دیگر امامزاده ای قرار گرفته که ترکیب جالب این دو ساختار؛ همراه با زندگی مسالمت آمیز پیروان دین اسلام و دین زرتشت طی صدها سال گذشته چهره ای همدلانه به این روستا بخشیدهاست و باعث جذب توریستهایی از کشورهای مختلف شده تا شاهد تاریخ کهن، جاذبههای مذهبی و زندگی زیبای مردمان این دیار باشند.قرنهاست مسلمانان این روستا برای عبادت به مسجد خود و زرتشتیان به آتشکده روستا می روند و عقاید هم را محترم می کلیک کنید شمارند. Th is con tent has ​be᠎en created ​by G᠎SA Con​tent Generator ​DE MO᠎!


الهام نامی بازیگر

همزمان با اولین روز از ماه محرم الحرام شریف آباد مسلمانان شریف آباد اردکان مراسم نخل گردانی و سینه زنی را به ياد امام سوم شیعیان برپا می دارند این مراسم طولانی ترین مراسم نخل گردانی در اردکان است که از حسینیه اعظم شروع و از کوچه مسجد جامع بطرف اب انبار آصادق و از طرف خیابان شریعتی و حسینیه شهدا به محل اولیه خود باز اورده میشود. جشن هیرمبا یکی دیگر از مراسم کهن و سنتی ایرانیان است که توسط زرتشتیان شریف آباد اردکان در پیچ و خم تاریخ کهنسال این دیار، هنوز به چشم میخورد.برپایی و زنده نگاه داشتن این سنت از یک طرف و از سوی دیگر روش برپایی آن که همه و همه از پیر و جوان، زن و مرد از شروع تا پایان آن سهیم هستند، جای شگفتی است.این جشن در روز اشتاد(واژه اشتاد به معنی راستی است) و ماه آذر قدیم که به معنی آتش است، برگزار میشود یعنی زمانی که 100 روز مانده به نوروز، البته امروزه از twenty five تا 29 فروردین برگزار میشود.واژه «هیر» در فرهنگ لغت به معنی آتش است و میتوان آن را به جشن سده نسبت داد و نیز با توجه به جزئیات مراسم، همازوری، همدلی و پایداری همگان را با آتشکده محل نشان میدهد.


آتش سنتی زرتشتیان شریفآباد که به هیرمبا معروف است بین روزهای ۲۵ تا ۲۹ فروردین هر سال برگزار و مورد استقبال زیادی قرار میگیرد. و بعد، کمی از این آتش را به خانهها برده و روز بعد به آتشکده برگشت میدهند . سیمین بهبهانی که بهعلت بیماری قلبی ریوی در بیمارستان پارس تهران بستری بود، از ۱۵ مرداد در کما به سر میبرد و سرانجام ساعت یک بامداد روز سهشنبه، ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ خورشیدی، در سن ۸۷ سالگی درگذشت. در این کتاب سه نمایشنامه صحنهای به نامهای «آنجا که ماهیها سنگ میشوند (اسفند ۱۳۴۸)»، «ایوبِ دلتنگِ خسته خندان (تابستان ۱۳۵۶)» و «سهراب شنبه (تابستان 1354)» به همراه هفت نمایشنامه رادیویی به نامهای «آهو و احمد»، «زمانه در ظرف زمان»، «عطسه»، «زیر تیغ آفتاب (۸/۸/۱۳۶۲)»، «بانگ زنگ فیل فیلن (۲۴/۳/۱۳۶۲)»، «فیل در پرونده (۱۰/۲/۱۳۶۲)» و «حراج در ساعت هشت» آمدهاند. پذیرایی میشوند .بعد از صرف ناهار گرد هم جمع میشوند و سخنرانی می کنند، از کسانی که خیرات انجام داده و به هر دلیلی همراهی و کمک کرده به نیکی یاد میشود و همه در جریان امر قرار میگیرند و در مورد کسانی که برای اولین بار شرکت دارند، مراسم چوب زنی اجرا میشود، شیرینی و شربت پخش میشود، بعد بار سفر میبندند و به سمت شریف آباد حرکت می کنند .غیزل (بوتههای خشک بیابان) را نیز با خود میبرند و البته هر خانهای نیز مقداری هیزم به آن اضافه می کند.


الهام نامی در سریال نفس

گروههای نمایشی تلاش میکردند تا از طریق هنر تئاتر، تماشاگران که همگی مرد بودند را به تأمل و تفکر در رفتارشان نسبت به زنان و دختران وادار کنند و در احقاق حقوق زنان آنان را یاری نمایند، تا آنجا که زن ایرانی برای نخستین بار توانست در صحنه تئاتر حضور یابد و در نمایشنامه «طبیب اجباری» نوشته مولیر به همراه بازیگران مرد در برابر ۲۵۰ نفر تماشاچی که همگی مرد بودند، بازی کند. خوش بختانه این بار و این باد مرا به این سو آورد، اگرچه هر جای دیگری هم بود می رفتم، ولی از اینکه به جایی آمدم که تنفس گاهی هست و میتوانم کار کنم، کار خودم را، خوشحالم. یک روز در جایی تک و تنها مشغول به کار سخت لولهکشی بودم که با خودم گفتم این جا کجاست؟ غروب روز سهشنبه دهم اسفند سال یکهزار و سیصد و نود و پنج، مجلۀ بخارا با همکاری انتشارات گاندی و روزبهان، در دویست و هشتاد و چهارمین شب خود میزبان خسرو حکیمرابط، نمایشنامهنویس معاصر بود. سپس «علی مرتضوی فومنی»، نمایشنامهنویس و عضو کانون نمایشنامهنویسان خانۀ تئاتر، یادگفتاری دربارهٔ خسرو حکیمرابط خواند و در پایان جلسه و پس از رونمایی از مجموعه آثار استاد حکیمرابط، ایشان برای دوستداران خود سخنرانی کردند.


در ابتدای این نشست که در کانون زبان فارسی برگزار شد، «علی دهباشی» بخشی از جلد یکم مجموعۀ آثار خسرو حکیمرابط را، که در همین شب رونمایی شد، قرائت کرد. سپس بخش کوتاهی از مستند “متبرک باد قلمت” ساختۀ «محمدعلی روستا» و «عباس موسوی»، که به زندگی خسرو حکیمرابط پرداخته است، به نمایش درآمد. او سال ۱۳۸۲ موفق به دریافت گواهینامه درجه یک هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد. از جمله این واحدهای تولیدی میباشند.برخی از زرتشتیان شریف اباد نیز به شهرهای بزرگ ایران خصوصا تهران مهاجرت کرده و از تحصیلات عالیه برخوردارند و پاره ای نیز به کانادا و آمریکا مهاجرت و در شغل و زندگی خود موفق هستند. ۶- باید دانست که در جریان مشروطیت مردم ایران به حقوقی واقف شدند که پیش از آن از وجود آن آگاه نبودند. وجود مستشاران نظامی، اداری و مالی انگلیسی در کشور و دخالت آنان در امور داخلی که یکی از مشکلات دوران قاجار بود، همواره باعث نارضایتی مردم میشد؛ سردار سپه آنان را از ایران اخراج کرد و افسرانی ایرانی را به سمتهای فرماندهی رساند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *